Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Історія Києва. Заводські багатотиражки

Понеділок, 12.08.2013    

Газета "Дарницький вагоноремонтник". №285 Газета "Дарницький вагоноремонтник". №285    Як і в номері 265 від 8 лютого 1964 року, друга сторінка №285 багатотиражної газети Дарницького вагоноремонтного заводу (ДВРЗ) також підготовлена Науково-технічним товариством (НТО) заводу. У великій статті "Завод готовится к ремонту шестиосных вагонов" розповідається про створення нового відділення ремонту та монтажу колісних пар з роликовими буксами.
   До створення підрозділу, оснащеного сучасною технікою, доклали рук інженери, технологи та конструктори т.т.Колосков, Хохуля, Проценко, Афанасьєв, Хандрос, Латманізов та інші.
   Заслуговують на подяку й керівники та робітники інших цехів, які допомагали становленню роликового відділення: т.т. Мелентьєв, Песецький, Коган, Ксензов, Горбенко, Олександра Іванівна Куюта, Козаченко, Перепелиця, Ярошевський, Сухов, Єгорченко, Гришко, Зесенко, Буєвич, Бреус, Руденко.

Газета "Дарницький вагоноремонтник". №285 Газета "Дарницький вагоноремонтник". №285 Газета "Дарницький вагоноремонтник". №285 Газета "Дарницький вагоноремонтник". №285

   На першій сторінці газети - замітка про успіх драмгуртківців, які поставили виставу "Нерівний бій" (автор - Розов). На громадських засадах підготовку самодіяльних акторів очолив Віталій Барсученко, а головні ролі виконали Раїса Царенко, слюсар І.Єфремов, Ксенія Ткаченко, Н.Шарлай, М.Чуєнко та Д.Ярошевська. В інших ролях - Д.Черкаський, Н.Михайлюк, А.Заярний, С.Зеленченко, Л.Бабич та Людмила Миколаївна Єрьоменко.
   Про комсомольський книжковий магазин заводу (останнє фото) уже розповідалося в одній з попередніх публікацій сайту.

Газета "Дарницький вагоноремонтник". №285 Газета "Дарницький вагоноремонтник". №285

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Історія Києва", "Завод" та "Дарницький вагоноремонтник".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):