Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Газета "Дарницький вагоноремонтник", №282

Понеділок, 19.11.2012    

Газета "Дарницький вагоноремонтник", №264 Газета "Дарницький вагоноремонтник", №264    В номері №22(282) газети Дарницького вагоноремонтного заводу (ДВРЗ) від 6 червня 1964 року йшлося про результати роботи в травні. Зокрема, план по валовій продукції було виконано на 108%, по товарній продукції - на 108,8%, по ремонту вагонів - на 100%. Відремонтовано на лінію 158 колісних пар, скільки й передбачалось планом.
   Розповідалось у газеті також про відпочинок працівників заводу - вони їздили в Трипілля, ходили в панорамний кінотеатр, у цирк, влаштовували вечори розваг.
   Керівник дитячого садка №18 І.Ануфрієва в замітці "Їх другий дім" повідомила про те, як проводять час у садочку діти, доки їхні батьки працюють на виробництві.
   Фотогалерея дитячих садочків ДВРЗ - в публікації сайту від 07.06.2012р.
   На фотографіях, розміщених на шпальтах газети, можна побачити роботу народного книжкового магазину комсомольської організації ДВРЗ. Громадський директор магазину - кладовщиця ливарного цеху Галина Чертата, допомагала їй медичний працівник Любов Кириченко.
   На іншому фото - скверик космонавтів, облаштований на місці колишнього пустиря. Схоже, що один із стендів присвячений першому українському космонавту Павлу Поповичу ("Космонавт №4"). Нагадаємо, що Павло Попович народився на Київщині, свій перший політ у космос здійснив у 1962 році, другий - у 1974 році. Відеоролик про знаменитого українця пропонується до перегляду за цим лінком.
   Можливо, старожили ДВРЗ пам'ятають, де саме був розташований скверик космонавтів?



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод", "Історія Києва" та "Дарницький вагоноремонтник" .


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):