Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання"

Понеділок, 22.04.2013    За матеріалами ЦБС Дніпровського району м.Києва

   18 квітня 2013 у бібліотеці №158 (вул.Алма-Атинська, 109, ДВРЗ) пройшов перший тур конкурсу "Провайдери читання" на кращу рекомендацію книги. На конкурс була представлена книга В.С.Приходька "ДВРЗ". Автор - уродженець та мешканець мікрорайону, випускник місцевої школи №11, кандидат економічних наук. Особливу актуальність книзі надає необдумана забудова околиць столиці, що несе загрозу їхній історичній самобутності.
   Бібліотекарем читальної зали Запольською Л.Е. для презентації книги була оформлена тематична виставка, метою якої є просвітницько-виховний вплив на читачів.
   Бібліотекар абонементу Шевченко І.Є. представила книгу в номінації "Найкраща публікація (виступ) у ЗМІ". На презентації книги були присутні постійні читачі бібліотеки, зокрема Єрьоменко Л.М. та Токарчук Б.А.

Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання" Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання" Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання" Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання" Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання" Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання" Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання" Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання" Книга про ДВРЗ - учасник конкурсу "Провайдери читання"

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Володимир  22.04.2013 13:19
Приємно здивований такою увагою до книги «ДВРЗ», але не є несподіваним проведення працівниками бібліотеки різноманітних заходів, що завжди відбуваються оригінально, фахово і цікаво.
Дякую за популяризацію книги і бажаю колективу бібліотеки творчих успіхів.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):