Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Багатотиражка ДВРЗ: номер 464 (червень 1966 року)

Неділя, 26.08.2018 13:18   

Багатотиражка ДВРЗ: номер 464 (червень 1966 року) Багатотиражка ДВРЗ: номер 464 (червень 1966 року)
   На першій сторінці газети Дарницького вагоноремонтного заводу (ДВРЗ) розповідається про заводські, селищні та загальнодержавні події - виконання заводського плану за травень 1966 року, економію використаних для виробництва металу та електроенергії, підготовку до виборів до Верховної Ради СРСР.
   Кадровий робітник енергосилового цеху Дмитро Павлович Биков (начальник цеху - Олександра Іванівна Куюта), виконуючи партійне доручення, як агітатор відвідав близько 80 сімей заводських працівників. Мета його відвідин - звірка списку виборців, бесіди про події в житті країни та про заводські будні.
   Про роботу ремонтно-механічного цеху йдеться в замітці "Гідними ділами" інженера заводу К.Драгунова.
   Завідуюча агітаційним пунктом М.Ларіонова закликала виборців виконати свій громадянський обов'язок - 12 червня прийти на дільниці і проголосувати.
   У рубриці "Хроніка дня" - розповідь про відкриті партійні збори колективу робітників, інженерно-технічних працівників та службовців ДВРЗ. З доповіддю на зборах виступив перший секретар Дарницького райкому партії Андрій Полікарпович Плюйко (займав посаду першого секретаря у 1963 - 1972 роках).



   На звороті багатотиражки, крім передвиборчих новин, розміщено статтю про видатного хірурга М.Н.Бурденка, фото з засідання групи народного контролю, фотоетюд М.Глазка, інші замітки.



   Валентина Серченя Прим. ред. "Ліски": не виключено, що автор замітки "Переможці змагання" (перша сторінка газети), нормувальник цеху ходових частин Дарницького вагоноремонтного заводу В.Серченя пов'язаний з Валентиною Серченею - героїнею замітки нашого сайту від 11 липня 2014 року "Девушка с посёлка ДВРЗ - на обложке советского журнала".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод", "Дарницький вагоноремонтник" та "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):