Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Робоча зустріч на заводі ДВРЗ

Четвер, 31.07.2014    

   Як ми повідомляли раніше, в понеділок, 28 липня 2014 року Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Степанович Долинний ознайомився з діяльністю державного підприємства «Дарницький вагоноремонтний завод» та провів робочу зустріч із його керівництвом та працівниками.

   Генеральний директор підприємства Олег Олексійович Роговченко показав виробничі цехи (ливарний, ковальський, вагоноремонтний тощо), музей заводу та ознайомив із технічними процесами ремонту та будівництва вагонів, електронної перевірки під тиском окремих агрегатів. Окремо Роговченко зазначив, що плинності кадрів на заводі немає, натомість існує нестача молодих фахівців, для яких проводяться курси підготовки фахівцями заводу, існують оздоровчі та спортивні преференції.

   Під час зустрічі керівництвом заводу піднімалися питання транспортної розв`язки задля розвантаження мосту по вул.Алма-Атинській, особливо в зимовий період; проблеми передачі гуртожитків заводу до комунальної власності міста; можливості розміщення аптеки біля Центру культури та мистецтв тощо.

   Зі свого боку Анатолій Долинний запевнив, що питання поліпшення транспортного забезпечення перебуває на контролі та запропонував взяти участь у пілотному проекті по будівництву службового житла. Висловив думку щодо доцільності розробки англомовної сторінку заводу в Інтернеті для розширення числа партнерів у галузі вагонобудування, та впровадження віртуальної екскурсії заводом - для зацікавленості серед молодого покоління дніпровчан

   Також очільник району запропонував зробити ревізію історії будинків мікрорайону ДВРЗ, щоб під час реновації житлового фонду не зруйнувати культурну спадщину. В кінці зустрічі прозвучала ідея напередодні Дня залізничника у листопаді цього року оголосити конкурс на дизайн пам’ятника та зеленої зони біля прохідної підприємства.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):