Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Малоповерхові будинки ДВРЗ надбудують мансардами?

Середа, 30.07.2014    

   На минулому тижні в Дніпровській райдержадміністрації відбулася нарада, на якій роглядались питання відновлення житлового будівництва в районі, реконструкції об’єктів транспортної інфраструктури, а також визначались пріоритети в цих сферах.
   Один з учасників обговорення - начальник відділу економіки райдержадміністрації Сергій Редчиць - проінформував, що значна частка житлового фонду Дніпровського району складається з 5-поверхових будинків, зведених у 50-70-х роках минулого століття. Враховуючи цю обставину, перспективним варіантом будівництва нового житла (зокрема й службового), може бути збільшення житлових площ існуючих будинків за рахунок надбудови мансардних поверхів. На його думку, такий варіант реконструкції прийнятний ще й тому, що житло, одержуване за рахунок надбудови, може стати джерелом додаткового надходження коштів для проведення ремонтних робіт і подальшої експлуатації всього будинку.
   Колишній депутат Київради Павло Тесленко зауважив, що вирішенню цих питань може сприяти створення комісії, яка займалася б питаннями узгодження надбудови мансард з жителями району. На нараді Тесленко представляв Орган самоорганізації населення (ОСН) Комітет мікрорайону "Дніпровець".
   На думку присутніх, відновлення житлового будівництва в районі має обов’язково розпочинатися з проекту, для розробки якого бажано створити координаційний центр та залучити до обговорення дніпровчан. Голова райдержадміністрації Анатолій Долинний повідомив, що при райдержадміністрації створюватиметься відповідна робоча група, участь у якій братимуть не лише представники будівельних компаній, а й громадськість району.


   Останнім часом квартири з мансардою стали своєрідним трендом на ринку нерухомості. Слово "мансарда" асоціюється одночасно і з затишком і романтикою, притаманними найкрасивішим європейським містам.
   "Такі особливості житла, як, наприклад, злам стіни-даху і характерні мансардні вікна, дозволяють зробити інтер'єр оригінальним і практичним. У скошені стіни вбудовуються шафи або навпаки декорують таким чином, щоб кімната візуально здавалася просторішою, - розповідає Олександр Тігов, генеральний директор ЖК "Петровський Квартал".
   - Квартира з мансардою ідеально підійде для молодої сім'ї з дітьми. Дитяча кімната, облаштована на мансардному поверсі, буде дуже світлою і затишною, а з вікон буде відкриватися прекрасний краєвид. Навіть ззовні ваша квартира виглядатиме оригінально і стильно".
   Відмінно підійдуть такі квартири яскравим творчим натурам, які завжди зможуть отримувати натхнення, милуючись міріадами зірок або білосніжними баранчиками не встаючи з ліжка. Перевага квартири з мансардою - це наявність незвичайного простору, який кожен власник може використовувати по-своєму. Це місце підходить як для тихої спальні або дитячої, так і для відокремленого кабінету.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):