Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У Києві завершується театральний сезон

Субота, 28.06.2014 р.  

   У більшості столичних театрів на минулому тижні глядачі побачили останні в цьому сезоні вистави. Проте деякі театри продовжують радувати глядачів. Театр народної традиції "Дзеркало" (Центр культури та мистецтв Дніпровського району, ДВРЗ) завершує сезон 8 липня 2014 року виставою "Полусмак останнього кохання". Вона відбудеться о 19 годині в приміщенні театру "Колесо", вул.Андріївський узвіз, 8.

   Приємно що наш сайт був не лише запрошений на прем'єру цієї чудової вистави, а й зроблені нами фотографії прикрашають відтоді анонс вистави "Полусмак..." на веб-сторінці театру "Дзеркало".
   Прикрашають не лише в інтернеті, а й в реальному житті - саме з фотографій авторства сайту "Ліски" складено оновлений куточок театру "Дзеркало" в фойє другого поверху Центру культури та мистецтв Дніпровського району (див. нижче).

Оновлений куточок театру "Дзеркало" на ДВРЗ Оновлений куточок театру "Дзеркало" на ДВРЗ Оновлений куточок театру "Дзеркало" на ДВРЗ

   Передостанню виставу театрального сезону у виконання акторів "Дзеркала" можна буде подивитись 3 липня в "домашньому" залі театру, в Центрі культури та мистецтв, вул.Алма-Атинська, 109. Це вистава "Принцеса Рися", почнеться вона об 11 годині. Приходьте!

   У фотогалереї сайту "Ліски" - сьогоднішні фото Центру культури та мистецтв Дніпровського району, збудованого за проектом архітектора С.Соколовського і відкритого в березні 1954 року як Палац культури Дарницького вагоноремонтного заводу.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Клуб".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):