Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Ремонт газонів на вулиці Макаренка (ДВРЗ)

Середа, 30.04.2014    Оригінал новини - на сайті Дніпровської рейдержадміністрації

   ЖРЕО №406 комунального підприємства "Керуюча дирекція Дніпровського району м.Києва" інформує щодо проведених робіт по озелененню території біля житлових будинків №3 та №5/8 по вул.Макаренка. На цій же вулиці проведено ремонт газонів із завезенням рослинного грунту, а також посіяно траву.


   Довідка сайту "Ліски"
   Вулиця Макаренка (колишня 619-а Нова вулиця) розташована в місцевості ДВРЗ, що на сході Києва - колишньому селищі Дарницького вагоноремонтного заводу. Теперішню назву вулиці присвоєно в 1953 році - у рік 65-річчя від дня народження видатного українського радянського педагога Антона Семеновича Макаренка.

   Сама вулиця досить коротка - близько 600 метрів, скромна й непоказна, забудована цегляними "хрущовками." Починається вона від вулиці Алма-Атинської (колишнє Дарницьке шосе) гарними будинками №97/1 та №99/2, перетинають її вулиці Сергія Лазо, Марганецька, Новоросійська та Семафорна. Закінчується вулиця Макаренка приватними будинками вулиці Вільхової, яка межує з лісом.

   Вулиця Макаренка згадувалась на сайті "Ліски" в замітці про книгарні, та в передрукованій з газети "Дніпровець" статті про асфальтування вулиці восени 2012 року. Пропонуємо передивитись невелику фотогалерею вулиці Макаренка.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Фото".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):