Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Асфальтування на ДВРЗ та Старій Дарниці

Вівторок, 27.11.2012    

Вулиця Макаренка до ремонту Вулиця Макаренка після ремонту    В минулому році Київська міська держадміністрація вперше за останній час звернулась до проблем з дорожнім покриттям прибудинкових територій і міжбудинкових проїздів.
   У дворах багатьох київських будинків почали вибірково зрізати зношене асфальтове покриття, латати ями та перекладати бордюри.
   Кияни сприйняли наміри міської влади досить скептично, але час показав, що роботи дійсно проводяться. В поточному році асфальтування було продовжене, робитиметься воно і в 2013 році, хоча пріоритетним на наступний рік визначено ремонт дахів.
   Як завжди, на східну околицю Києва - ДВРЗ та Стару Дарницю - більшість ініціатив доходить із запізненням. Проте й тут розпочали асфальтування, але роботи не були завершені з-за браку коштів. Як повідомляє сайт газети "Дніпровець", в ситуацію вчасно втрутився депутат Київміськради Павло Тесленко.
   Використовуючи депутатські повноваження, він добився продовження робіт. Вже відновлено фінансування ремонту біля будинку №4 по вул.Алма-Атинській, за адресами: вул.Двінська, 4; вул.Празька, 29, 31; вул.Лобачевського, 2; Харківське шосе, 11/2;13; 16; пр.Воз’єднання, 2/1; вул.Гагаріна, 3; 5/2. На ДВРЗ замінено покриття на вулиці Макаренка (див. фото вгорі).



Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):