Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У Києві відкриваються книгарні

Четвер, 19.07.2012    

Київ, Серафимовича, 7А - раніше тут був книжковий магазин    Як повідомляє газета "Хрещатик", незабаром у Києві відкриються два книжкові магазини - по проспекту Правди, 66А (Подільський район) та вулиці Ентузіастів, 11 (Дніпровський район).
   Таке рішення прийняла сесія Київської міської ради 12 липня 2012 року. Обидва магазини будуть муніципальними, називатимуться "Сяйво книги", а їхні приміщення будуть закріплені за комунальним підприємством "Міський магазин".
   Добре, що книжкові магазини не лише закриваються, а й відкриваються, нехай і на задвірках столиці України. Звичайно, діставатися до вулиці Ентузіастів на Русанівці не так зручно, як до Русанівської набережної, де раніше був книжковий магазин.
   Проте на сусідніх Березняках ситуація ще гірша - після закриття книжкового магазину на вулиці Серафимовича, 7А, на масиві немає жодної книгарні.
   З цієї точки зору більше пощастило околицям Києва, де значно менший попит на оренду чи купівлю приміщень та будівель. Так, на ДВРЗ досі працює книжковий магазин по вул.Алма-Атинській, 99/2.
   Як видно на фото, не дуже змінився й сам будинок (хіба що штукатурка облуплена). А на полицях книгарні чільне місце займає книга про ДВРЗ. Купуйте, поки не розібрали! На двох останніх фото Софії Мамчич та Романа Наумова - цей же будинок взимку та навесні.




   Наведені фото взяті з попередніх новин від 03.03.2012р. та від 07.04.2012р.
   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Історія Києва", "Фото" та "Будівлі ДВРЗ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):