Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Сьогодні Попов відвідає ДВРЗ? Вчергове пообіцяє нову дорогу?

П'ятниця, 20.09.2013    

   На днях голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов відвідав лівобережний мікрорайон Осокорки та зустрівся з місцевими мешканцями. Ця поїздка відбулась у рамках серії візитів голови КМДА у всі райони Києва, під час яких відбудуться "відкриті розмови" з киянами. "Відкриті" в лапках, тому що місцеві мешканці дізнаються про них постфактум - анонси подібних зустрічей, як правило, відсутні.
   Інформовані джерела в КМДА повідомляють, що сьогодні Олександр Попов планує відвідати місцевість ДВРЗ. Це буде не перший його візит до мікрорайону. Два роки тому, 8 серпня 2011 року Попов вже був на ДВРЗ - знайомився з місцевими проблемами. При цьому давав конкретні обіцянки на 2012 рік, зокрема, стосовно побудови другого виїзду з мікрорайону до міста.

Коли буде нова дорога?

   Мабуть, цього разу Попов звітуватиме про хід будівництва нової дороги? :) Чи про хід реконструкції місцевих шкіл? Чи ніхто з присутніх на зустрічі не насмілиться поставити ці питання? Сподіваємось після візиту прочитати про це в газеті "Хрещатик" - виданні Київської міської ради.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Вячеслав  20.09.2013 13:36
Сьогодні зустріч мешканців з Поповом проходитиме в центрі культури о 16:00. Усі важливі питання, в тому числі дорога та реконструкція шкіл, обов'язково поставлять Попову. Усі питання для Попова були підготовлені в приймальні Тесленка.

Andrii  20.09.2013 11:13
Блін, аби я знав де він і коли буде і був там в той час, я б поставив йому таке запитання....

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):