Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Театр "Дзеркало" пішов у відпустку. Творчу? :)

Неділя, 14.07.2013    

   На минулому тижні колектив Театру української традиції "Дзеркало" пішов у відпустку до 2 вересня 2013 року. Мабуть, і на відпочинку й керівники театру, й актори думатимуть про свою роботу, підводитимуть підсумки минулого театрального сезону та готуватимуться до майбутнього.

   У приміщенні Центру культури та мистецтв Дніпровського району Києва (вул.Алма-Атинська, 109, ДВРЗ) театр працює з 2006 року, тут відбуваються і репетиції, і вистави. На жаль, місцеві глядачі-деверзівці не дуже вподобають ці вистави, тому вони нерідко скасовуються через брак придбаних квитків. Може, така "нелюбов" пояснюється й тим, що керівник театру поблажливо називає місцевість ДВРЗ "закапелком"?
   "Я не комплексую, що мій театр знаходиться в такому закапелку, як ДВРЗ, бо Київ скрізь Київ – матір міст Руських. Тому, на даний час мене абсолютно влаштовують дві сцени: маленька і велика, які знаходяться у Центрі культури та мистецтва Дніпровського району на ДВРЗ."

   Сподіваємось, що в наступному сезоні глядацькі зали будуть наповнені вщерть, а оновлений колектив театру приємно здивує цікавими виставами. Чому б, наприклад, не поставити виставу за мотивами книги Володимира Приходька "ДВРЗ"? Або про сусідню з театром, найстарішу на лівому березі Києва 11-у школу за збіркою віршів Анатолія Довбні "Школа у леса, школа родная"?

   Бажаємо колективу театру теплого сонечка та безхмарного відпочинку! До зустрічі 2 вересня!

  Нагадуємо довідкові телефони театру: (044)568-9840, (096)505-2206, Дмитро Слободецький - адміністратор, помічник головного режисера.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

Володимир  15.07.2013 10:13
Підтримуємо слушну ідею, готові допомагати п.Петранюку. На ДВРЗ, на відміну від Подолу бєльйо сохніть і тепер.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):