Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На що скаржаться мешканці ДВРЗ?

П'ятниця, 05.07.2013    

   Як розвиток автоматизованої системи Контактний центр 1551, на днях став доступним ще один сервіс: інтерактивна карта скарг та пропозицій. Карта додає наглядності звертанням киян, дає можливість побачити, які скарги вже сформовані, та при бажанні підтримати їх і своїм підписом (попередньо зареєструвавшись у системі). Скарги можна сортувати за напрямками, станом їхнього виконання та за місцем події.

Карта скарг

   На що ж скаржаться, наприклад, мешканці ДВРЗ? Жителі будинків №№ 4, 6, 13, 15, 17, 19, 19А, 21, 21А, 23, 23А, 25, 25А, 29 по вул.Машиністівській та прилеглих будинків у своїй колективній заяві просять допомоги у відновленні асфальтного дорожнього покриття на даній території. Повідомляють, що попереднє покриття було зруйноване ще в 2008 році внаслідок виконання робіт по прокладанню інженерних комунікацій.

   А сусіди новобудов по вулиці Сергія Лазо скаржаться на тимчасовий сміттєвий майданчик, який загрожує перетворитись у постійний.

Новобудови на Лазо

   Мешканці Алма-Атинської, які ходять на зупинку "Укроптбакалія", незадоволені несправними ліхтарями. Ось що вони пишуть: Між зупинкою громадського транспорту База ”Укроптбакалея” та будинком по вул. Алма-Атинська, 39а пролягає асфальтована пішохідна доріжка, якою користуються мешканці навколишніх будинків. Але на цій доріжці відсутнє зовнішнє освітлення в темну пору доби! Там встановлені аматорські саморобні ліхтарні стовпчики під час аітаційної кампанії в верховну раду, одного з кандидатів, але їх вже поламали та розікрали! Прошу встановити нормальне централізоване освітлення для данної доріжки!

Ліхтарі на зупинці "Укроптбакалія" (ДВРЗ)

   Деякі з решти звернень (ДВРЗ та Стара Дарниця):
• мешканці вулиці Винахідників - про асфальтування;
•  Алма-Атинської - про відсутність гарячої води;
•  вулиці Празької - про паркування на газонах;
•  звернення нашого сайту - про яму біля "Зернятка".

Яма біля "Зернятка" (ДВРЗ) Яма біля "Зернятка" (ДВРЗ)

   Багато хто з киян сумнівається, чи варто витрачати час на скарги? Варто! Так, задовольняються далеко не всі скарги. Часто чиновники у своїх відповідях "включають дурника", сподіваючись виснажити скаржників марним листуванням. Проте якась частина прохань все-таки виконується, а пропозицій - приймається. Так що - скаржтеся на здоров'я! Звичайно, без фанатизму. :)

   До речі, сайт "Ліски" готує невелику статтю на тему "Як правильно складати скарги". Слідкуйте за публікаціями!


Схожі публікації на сайті можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

admin  06.07.2013 22:38
Дійсно, зараз не видно такої опції. Надішлемо листа до колл-центру з проханням роз'яснити.

Спартаківна  06.07.2013 22:03
Хоч і маю там реєстрацію, втім, на жаль, не знайшла, як на сайті 1551.gov.ua підтримати своїм підписом скаргу щодо відсутності освітлення (№ с-13224).

Житель ДВРЗ  05.07.2013 08:45
Прочитал ответ Днепровской рады с пометкой выполнено по поводу парковки транспорта. Да так можно решать любой вопрос любой сложности - "не предусмотрено проектом". 100% отписка и так по многим вопросам. А где же реальная помощь? Спасибо за внимание.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):