Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На ДВРЗ споруджено ще один житловий будинок

Середа, 29.05.2013    

   Розпорядженням №254 Дніпровської районної в м.Києві держадміністрації від 23 травня 2013 року присвоєно поштову адресу ще одній новобудові ДВРЗ. Це третій, останній будинок із групи одночасно закладених будівель у дворі будинку №4 по вулиці Сергія Лазо. І найближчий до вулиці Алма-Атинської - центральної магістралі мікрорайону ДВРЗ, яка до 1973 року мала назву Дарницьке шосе.
   Попереднім двом будинкам цієї ж серії (вже заселеним) присвоєні поштові адреси: №6 та №6А по вул.С.Лазо. А ось цей будинок відноситиметься вже до вулиці Макаренка та матиме №1А.

На ДВРЗ споруджено ще один житловий будинок

   В новинах нашого сайту будинок вже згадувався в зв'язку з курйозним випадком при його утепленні. Бажаємо майбутнім новоселам щасливого життя на новому місці! Прохолоди влітку, тепла взимку, і теплих стосунків у сім'ях.

На ДВРЗ споруджено ще один житловий будинок На ДВРЗ споруджено ще один житловий будинок На ДВРЗ споруджено ще один житловий будинок

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Спартаківна  30.05.2013 12:51
Чудово. Радіймо разом із новоселами!
Вони тепер разом з нами - стоятимуть в наших заторах (які від того лише почастішають), чекатимуть для своїх дітей черги на місця в дитсадівських групах та віддаватимуть своїх школярів у й без того переповнені класи. "Разом нас багато". Ура.

Андрій  29.05.2013 11:15
Так ось будівельники і мають розміщувати на перших поверхах нежитлові приміщення для перукарень, магазинів, тощо... Але все одно таких приміщень замало. Дійсно потрібно великий супермаркет, нормальну транспортну розв"язку...

Житель ДВРЗ  29.05.2013 08:49
Дома растут, жителей добавляется, микрорайон расширяется ввысь. Пора бы районной и городской администрации вспомнить и ускорить решение наболевших проблем: транспорт и дороги, наличие нормальных магазинов как продуктов так и пром., расширение или строительство новой школы.
С уважением, Житель ДВРЗ.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):