Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини ДВРЗ: на Бакалії знову покрали ліхтарі

Неділя, 03.03.2013    

   Як вчать нас гуманісти, внутрішній світ кожної людини - це безмежний всесвіт почуттів та емоцій, ідей та цінностей. Дивлячись на вчинки деяких представників людства, мимоволі сумніваєшся в цьому. Ну який "внутрішній безмежний всесвіт" у людини, яка плює в ліфті, палить цигарки на зупинці, кидає під ноги перехожим недопалки й пляшки, ламає й трощить у будинку все, що за межами власної квартири? Тим сумніше, що така модель поведінки - переважаюча в суспільстві. Чи може просто більше впадає у вічі?
   У зеленій зоні біля зупинки "Укроптбакалія", що на ДВРЗ в Києві, знову покрали ліхтарі, які освітлювали доріжку від зупинки до будинків. Це далеко не перша крадіжка, і не друга.

Новини ДВРЗ: на Бакалії знову покрали ліхтарі Новини ДВРЗ: на Бакалії знову покрали ліхтарі Новини ДВРЗ: на Бакалії знову покрали ліхтарі Новини ДВРЗ: на Бакалії знову покрали ліхтарі

   Досі депутат Київради Павло Тесленко терпляче відновлював освітлення, після перших крадіжок навіть організував заміну гарних декоративних ліхтарів на більш утилітарні, зато вандалостійкі. Не виключено, що й йому рано чи пізно урветься терпець.
   До речі, може ліхтарі руйнують його політичні суперники? Адже далеко не всі мешканці ДВРЗ підтримують Тесленка. Частенько доводиться чути й критичні зауваження - не так зробив, не там зробив, не з тією метою зробив, не за ті гроші зробив. Тим не менше, політик робить позитивні речі. А людина, яка створює цінності, завжди матиме моральну перевагу над тими, хто їх нищить.

   А стосовно внутрішнього світу злодія й хулігана - звичайно, він у нього є. Не амеба все-таки! Однак домінують у ньому аж ніяк не позитивні цінності. Він характеризується озлобленістю, егоїзмом і зневагою до інтересів інших людей. Завдання ж суспільства, і держави, як інструменту суспільства, привести поведінку таких осіб до загальноприйнятих норм. У тому числі - шляхом примусу.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):