Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Попов думає, що зливові колектори дійсно хтось розчищає?

Четвер, 06.06.2013    Оригінал новини - в газеті "Хрещатик"

   За розрахунками спеціалістів, Києву на боротьбу із зливами і підтопленнями потрібно 100 млн гривень. Про це заявив журналістам глава КМДА Олександр Попов, повідомляє кореспондент «Хрещатика». "На заміну старих зливових колекторів столиці необхідно, за розрахунками спеціалістів, вкласти 100 млн гривень", - сказав Олександр Попов. За словами Попова, система реагування на надзвичайні ситуації у Києві відпрацьована досить добре.
   "У минулому році була проведена велика робота з очищення русел малих річок, а цього року, коли місто готувалося пропустити рекордну кількість води після танення снігу, були розчищені зливові колектори. Водночас ці роботи тривають і зараз", - сказав він.



Музичний супровід - Костянтин Кочетков (Рязань).

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Вадим  06.06.2013 10:48
Спасибо за интересный сайт и свежую информацию!

Сергій Соколов  06.06.2013 09:42
Дякую!

Володимир  06.06.2013 09:33
Вже третій рік поспіль завдяки журналістській майстерності адміністратора сайту Сергія Соколова ми отримуємо цікаву, об'єктивну та неупереджувану інформацію стосовно того, що відбувається на ДВРЗ і за його межами. Нові мешканці ДВРЗ мають можливість ознайомитися з історією ДВРЗ і його сьогоденням, старожили - вкотре відчути приємний смак ностальгії. Користуючись нагодою, поздоровляємо пана Сергія з Днем журналіста України, бажаємо міцного здоров'я та подальших творчих успіхів.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):