Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Київський снігопад: є й приємна новина!

Субота, 23.03.2013    

   Не побачивши вранці 23 березня на зупинках ДВРЗ ні трамваїв, ні маршруток, місцеві мешканці звично прямували через міст до перехрестя Празької-Гродненської та до залізничного вокзалу Дарниця. Згадуючи по дорозі незлим тихим словом і президента, і Верховну Раду, і голову КМДА Олександра Попова.

Київський снігопад 23 березня Київський снігопад 23 березня Київський снігопад 23 березня Київський снігопад 23 березня Київський снігопад 23 березня Київський снігопад 23 березня Київський снігопад 23 березня

   А також згадуючи колишні соціалістичні часи, коли київська міська влада не виправдовувалась "небаченими погодними катаклізмами", не рапортувала, скільки тонн солі висипано на дороги, а спокійно та професійно робила свою справу. Кияни старшого віку добре пам'ятають і снігозбиральні машини "Золоті ручки", і цілодобову роботу снігоочисних автомобілів.
   Мабуть, не варто загострювати увагу, що й цього ранку не обійшлося без того, щоб фура перегородила дорогу. Цього разу фурою були перекриті трамвайні колії на зупинці "Профсоюзна" в Старій Дарниці. Особливої шкоди це не завдало, бо трамваї сьогодні схоже й не робили спроб вибратися з депо на свої маршрути.
   А яка ж приємна новина для киян, і взагалі для справжніх українців? :) Журналісти повідомляють: "Сильний снігопад, що триває у Києві останні дні, наближається до Підмосков'я. У найближчі години "білий кошмар" почнеться і в столиці Росії".



Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Андрій  25.03.2013 16:20
трамваї вже давно потрібно зносити, це брухт. Вони себе показали під час ненайгіршого катаклізму!!!! Треба їх прибирати, розширювати дорогу та пускати нормальний транспорт, тролейбус або автобус. І взагалі у Києві залишити його десь тільки у Пущі, як екскурсійний і для історії Києва.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):