Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Семінар для вихователів у д/с №703

П'ятниця, 01.02.2013    Оригінал новини - на сайті Управління освіти Дніпровського району м.Києва.

   На ДВРЗ багато дітей-дошкільнят, щоранку вони прямують до дитячих садочків у супроводі молодих батьків, або дідусів чи бабусь. А ввечері повертаються додому, голосно розповідаючи, що вони їли на обід, чи малювали сьогодні кицю, та чому Рома віднімає іграшки.
   Багато й дитячих садочків, причому чотири з них розташовані в межах сусідніх кварталів. А якщо автор книги "ДВРЗ" Володимир Приходько не помиляється, то раніше там же був і п'ятий - на місці теперішнього ЖРЕО-415. Найстаріший із садочків - №700, а найновіший - №62 "Зернятко", що знаходиться на самому початку ДВРЗ - Лісках.
   Дошкільним навчальним закладам допомагають як місцеві політики та громадські діячі, так і приїжджі народні депутати. Наприклад, депутат Київради Павло Тесленко придбав інвентар для всіх без винятку дитячих садочків ДВРЗ та Старої Дарниці, народний депутат Олег Ляшко подарував садочку №700 нові меблі, а громадський діяч Віктор Хоменко поздоровив з Новим роком дітлахів та вихователів садочку №701.
   Пропонуємо розповідь та фоторепортаж із семінару для вихователів–методистів дошкільних навчальних закладів, який відбувся в дитячому садку №703.


   25 січня 2012 року на базі дошкільного навчального закладу № 703 (керівник Рибка К.А.) відбувся семінар для вихователів – методистів дошкільних навчальних закладів з проблеми «Методичне забезпечення навчально - виховного процесу як запорука його якості».
   У роботі семінару взяли участь: начальник відділу з питань дошкільної освіти Фальковська Н.В., викладач кафедри дошкільної та початкової освіти ІППО університету імені Бориса Грінченка Меленець Л.І., методисти РНМЦ та вихователі-методисти ДНЗ.
   Згідно з програмою були висвітлені такі питання:
Роль вихователя – методиста дошкільного закладу в розвитку творчого потенціалу педагогів та запровадження в практику нових підходів до навчання та виховання дошкільників.
Сучасні підходи до організації методичного супроводу освітнього процесу в дошкільному навчальному закладі.
Організація життєдіяльності дитини в умовах ДНЗ відповідно до вимог програми «Я у Світі».
Інтеграція як провідний принцип забезпечення освітнього процесу.
   Заслухавши та обговоривши доповіді та виступи, учасники методичного заходу виробили рекомендації щодо підвищення якості дошкільної освіти шляхом впровадження інноваційних педагогічних технологій на засадах особистісно орієнтованого навчання і виховання.

Фоторепортаж

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):