Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Свято для діточок на ДВРЗ

П'ятниця, 21.12.2012    Текст та фото - ГО "Об'єднання Православ"

   До дитячого навчального закладу №701, що розташований у мікрорайоні ДВРЗ, в день Святого Миколая завітали Дід Мороз та Снігуронька з казковою програмою привітань та цілим мішком подарунків. Дітлахи – від молодшої до старшої груп садочка - грали зі Снігуркою, танцювали з Дідом Морозом, фотографувалися на пам’ять.

ДВРЗ, дитсадок №701

   Цю радісну подію створив корінний мешканець ДВРЗ Віктор Олексійович Хоменко. Завдяки його турботі вихованці ДНЗ №701 (завідуюча Степура Ольга Іванівна) першими відчули святковий новорічний настрій, отримали солодкі подарунки, а головне – радісні враження від спілкування з улюбленими героями зимових свят.

ДВРЗ, дитсадок №701

   Дід Мороз та Снігуронька щиро побажали хлопчикам та дівчаткам рости здоровими, розумними, слухняними і щасливими у своїх родинах. Приєднується до святкових побажань з днем Святого Миколая і організатор свята – громадська організація "Об’єднання Православ" на чолі з її керівником Віктором Хоменком.
   Нехай великий чудотворець Миколай створить справжнє диво у житті кожного з українців, киян та мешканців рідного району!
   Хай зміниться на краще доля ДВРЗівців, які пам’ятають трудову славу свого заводу, аби усім разом повернути її ДВРЗ – заради гідного сьогодення та майбутнього дітей і онуків.
Громада ДВРЗ


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):