Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Все найкраще - дітям.
Депутат Київради подбав про інвентар дитсадків на ДВРЗ

Вівторок, 15.01.2013    За матеріалами прес-служби депутата Київради Павла Тесленка

   Депутат Київради Павло Тесленко поповнив дитячі садочки на ДВРЗ та Старій Дарниці новим ігровим інвентарем. Напередодні нового 2013 року усім садочкам в мікрорайонах ДВРЗ та Старій Дарниці був подарований новий ігровий інвентар та довгоочікувані постільні комплекти.
Депутат Київради подбав про інвентар дитсадків на ДВРЗ Депутат Київради подбав про інвентар дитсадків на ДВРЗ    Старий інвентар вже давно вичерпав свій ресурс. А сучасні програми з розвитку дітей потребують кращої та різноманітнішої матеріальної бази.
   Передноворічні подарунки зробив депутат Київської міської ради, випускник місцевої 103-ї школи Павло Тесленко. Велику кількість ігрових елементів, спортивного інвентаря та нової постільної білизни порівну отримали дитячі садочки №№700, 701, 702, 703 та №62 ("Зернятко") в мікрорайоні ДВРЗ, та садочки №№455, 619 та 675 в мікрорайоні Стара Дарниця.

Депутат Київради подбав про інвентар дитсадків на ДВРЗ Депутат Київради подбав про інвентар дитсадків на ДВРЗ    Ірина Олександрівна, 23 роки, вихователька дитсадка №700, вул.Рогозівська, 4:
   Колишній інвентар вже давно застарів, та його й замало було на таку кількість діток. А гімнастична доріжка взагалі була відсутня. Така проста, але вкрай необхідна річ, як гімнастична доріжка, потрібна діткам, щоб робити різноманітні розвиваючі вправи після сну. А ми їм звісно в цьому допомагаємо. Про дитячий сон малечі також потурбувались, закупили нову яскраву постіль, розраховану спеціально для діток.
   Сплять дітки в нас з 12 до 15. А до сну ми індивідуально граємось та займаємось з новими м’ячиками від найменших до найбільших (деякі з них вдвічі більші за дітей). Окрім м’ячів, нам також подарували: скакалки, твістер, обручі, гімнастичні палиці, баскетбольний комплект, летючі тарілки та ін. Дітки дуже зраділи оновленню, так що увесь садок та батьки вдячні нашому депутату за опіку та турботу.


Коментар сайту "Ліски"
   Карту розташування дитячих садочків ДВРЗ можна побачити в новині від 7 червня 2012р. Про "Зернятко" ми писали 23 липня, про дитсадок №701 йшлося в новині від 21 грудня 2012 року, а №703 - в неділю, 13 січня цього року.
   Схожі публікації на сайті можна знайти за тегами "Діти" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):