Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ДВРЗ у стенограмах засідань Київради

Понеділок, 30.01.2012, 13:55     

  Дивно, але спроба відібрати на сайті Київської міської ради інформацію про житловий масив ДВРЗ за 2009-2011р.р. дала зовсім небагато результатів. Можливо, питання життєдіяльності окремих мікрорайонів раніше вирішувались на рівні районних у м.Києві рад? І лише тепер, після їх ліквідації в жовтні 2010 року, стали виноситись на рівень Київради?
   Нижче наводимо уривки зі стенограм засідань Київміськради, на яких згадувалось про ДВРЗ.


Павло Тесленко 25.05.2011р.
   Герега Г.Ф.: Дякую! Даю протокольне доручення! Хто ще хоче виступити з заявою? Будь ласка, депутат Тесленко!
   Тесленко П.П.: Шановна Галино Федорівно! До мене як до депутата Київської міської ради звернулися громадяни Дніпровського мікрорайону ДВРЗ з проханням вирішити питання щодо розширення діючого шляхопроводу і взагалі вирішення цього питання.
   Питання шляхопроводу неодноразово взагалі піднімалося на рівні міста, але проходять роки і до цього часу нічого не вирішено.
   Мешканці мікрорайону стурбовані і звернулися до мене, як до депутата Київради по вирішенню цього питання.
   Тому просив би дати протокольне доручення і розробити якусь програму щодо вирішення цього питання. Дякую!
   Герега Г.Ф.: Дякую! Даю протокольне доручення!


10.11.2011р.
   Тесленко П.П.: Дякую!
   У мене два питання. Проблема стосується гуртожитків по адресі: Літинська, 72; Алма-Атинська, 3 і 9 по вулиці Сергія Лазо. Через те, що ці гуртожитки знаходяться на сьогоднішній день на балансі Дарницького вагоноремонтного заводу, мешканці даних гуртожитків, які, до речі, проживають у них понад 20 років, не можуть приватизувати свої квартири.
   Керівництво Дарницького вагоноремонтного заводу робить все можливе для того, щоб зазначені будинки не були передані до комунальної власності міста Києва, та й сам завод не утримує ці гуртожитки у належному стані, а також необгрунтовано піднімає платню.
   Тому до мене звернулися всі ці гуртожитки і на підставі вище вказаного просять уважно розглянути порушене питання і вжити всіх необхідних заходів щодо переведення гуртожитків з балансу ДВРЗ на баланс міста Києва.
   І друге питання, пов"язане також з Дніпровським районом, мікрорайон ДВРЗ. Після багатьох зустрічів з мешканцями будинку 43/57 по вулиці Алма-Атинській, мешканцями було висловлено ряд проблемних питань. Одне з основних питань, яке турбує мешканців цього будинку та й взагалі мешканців багатьох інших будинків Дніпровського району, це питання розрахунків прилеглої території. Люди не розуміють, за що і як саме проводяться ці розрахунки. Тобто немає ніякої інформації, ніхто їх не інформує.
   Також вагомим проблемним питанням є неналежне утримання прилеглої території та постійне паркування на зеленій зоні автотранспорту. В цьому будинку, про який я кажу, майже повністю відсутня гаряча вода, так як вона повинна бути в багатьох будинках. Також, в багатьох парадних цього будинку взагалі відсутнє освітлення і повністю не працюють ліфти. Дахи над входом у парадні потребують ремонту та прибирання. На підставі вищевказаного прошу дати пояснення, як проводяться розрахунки прилеглої території, провести облік необхідних робіт по цьому будинку і навести порядок взагалі з цього питання.
   Дякую!

Андрій Странніков 27.12.2011р.
Странніков А.М.:
   Дякую! Шановний Руслане Михайловичу! Я б хотів звернути... Якщо ми обговорюємо Програму, хотів би звернути увагу на розподіл асигнувань на фінансування капвкладень по Дніпровському району на водопостачання приватного сектора ДВРЗ. Річ у тім, що 12 мільйонів уже освоєно, це всім відомий район і всім відомі ці проблеми із водопостачанням і з каналізуванням. Борги за виконання робіт за 10-й і 11-й рік фактично враховані в цій Програмі, але не вистачає буквально 500 тисяч.
   Прохання все ж таки подивитися і, можливо, врахувати цей момент. Це не дуже значні гроші, але якраз для закінчення всіх цих робіт у цьому житловому масиві.
Дякую!


Довідка сайту "Ліски"
   Депутат Київради Андрій Миколайович Странніков зареєстрований 14 жовтня 2010 року замість Павла Демінського, повноваження якого припинені за його власним бажанням. Входить до фракції Віталія Кличка. Странніков уже був депутатом Київради (2002р.), а з 2006 року - депутатом Дніпровської районної в м.Києві ради. Дізнатись більше можна на сайті Київської міської ради.
   Депутат Київради Павло Петрович Тесленко - випускник середньої школи номер 103 (ДВРЗ), член фракції Партії регіонів, секретар постійної комісії Київради з питань власності. Дізнатись більше можна на сайті Київської міської ради. Павло Тесленко вже згадувався у новинах сайту від 22.09.2011р., 23.12.2011р., 30.12.2011р., 19.01.2012р., 25.01.2012р.

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Люди" та "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):