Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

М’ячів немає, отже присідай
 Депутат Київської міської ради Тесленко Павло Петрович подарував спортивний та туристичний інвентар загальноосвітній школі №126 в м.Києві

М’ячів немає, отже присідай


Четвер, 19.01.2012, 5:45     

Депутат Павло Тесленко серед школярів і викладачів

   Під час концерту в середній школі №126, присвяченому новорічним святам, а також з нагоди відкриття оновленої актової зали, відбулась ще одна приємна подія - депутат Київради ТЕСЛЕНКО Павло Петрович подарував у власність школи спортивний та туристичний інвентар, якого вже давно не вистачало. "М’ячів немає, отже присідай" - такий вираз вже не скоро почують учні цієї школи.

   "На сьогоднішній день і батькам, і державі необхідно приділяти більше уваги здоров’ю та фізичному розвитку дітей. На жаль, в сучасному суспільстві спостерігається тенденція, коли діти більше сидять за комп’ютерами, менше рухаються, майже не займаються спортом, рідко бувають на свіжому повітрі. Все це негативно позначається на їхньому розвитку, українці стають менш здоровими", – сказав депутат.


   Він наголосив, що за здоров’я дитини відповідають не тільки батьки, але й держава. "Місцева влада повинна створити умови, за яких діти могли би фізично розвиватися, активно відпочивати, займатися в спортивних секціях. Це і відкриття спортивних майданчиків, доступних різноманітних секцій, і звісно забезпечення шкіл необхідним інвентарем", – додав політик.


Сцена з вистави Оновлений актовий зал Школярі з подарованим інвентарем Павло Тесленко серед школярів Павло Тесленко серед школярів


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Школа" та "Спорт"



Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):