Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

День фізкультури і спорту на ДВРЗ Четвер, 22.09.2011, 12:20   Оригінал публікації - на сайті Дніпровської районної в м.Києві держадміністрації.

День фізкультури і спорту на стадіоні "Дніпровець", ДВРЗ

   З нагоди святкування в Дніпровському районі м.Києва Дня фізичної культури та спорту було проведено спортивно-масове свято на стадіоні „Дніпровець” мікрорайону ДВРЗ. В рамках свята пройшли змагання з футболу на кубок голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та легкоатлетична естафета.

   В цілому у спортивних змаганнях взяли участь всі загальноосвітні навчальні заклади району та підліткові клуби спортивного напрямку роботи за місцем проживання.

   За підсумками змагань І місце з легкоатлетичної естафети виборола збірна команда СШ № 234, ІІ місце СШ №11, ІІІ місце СШ №31.

   З Днем фізичної культури та спорту дітей привітав заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації Євтушенко О. О. та депутат Київської міської ради Тесленко П. П. – випускник СШ №103 Дніпровського району столиці.

За інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту


Довідка сайту "Ліски".

У 2008р. Павла Тесленка, на той час - члена партії Європейська платформа, було обрано в депутати Київради від блоку Миколи Катеринчука.

В 2011р. П.Тесленко вступив до фракції Партії регіонів.

Докладніше про депутата можна прочитати на офіційному інтернет-сайті Київської міської ради.


Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):