Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Багатотиражка ДВРЗ: номер 3232 (липень 2015 року)

Середа, 27.01.2021 18:54   

Багатотиражка ДВРЗ: номер 3232 (липень 2015 року) Багатотиражка ДВРЗ: номер 3232 (липень 2015 року)
   Першу сторінку багатотиражної газети Дарницького вагоноремонтного заводу за 21 липня 2015 року присвячено результатам XIII Спартакіади ДВРЗ (2014-2015).
   На урочистому закритті змагань Голова Профкому ДВРЗ Олена Микитівна Малєєва зазначила, що спартакіада відбулась в особливий історичний момент, коли деякі чоловіки зійшли з перегонів через мобілізацію до Збройних сил України.
   Загалом 63 працівники з 8 підрозділів підприємства змагалися цього разу з шахів, шашок, більярду, настільного тенісу, армрестлінгу, футболу та волейболу.
   За останні роки змагань намітились певні тенденції стосовно переможців змагань - найчастіше перемагали представники або заводоуправління, або вагоноремонтного цеху.
   Багаторазові призери змагань - Євген Ділігодін (волейбол), Олег Пономарьов (шахи), Сергій Кіндзерський (футбол), Микола Святенко (армрестлінг), Олександр Потернак (настільний теніс), Олександр Марченко (армрестлінг, настільний теніс), Зіновій Вороний (шашки).
   На звороті багатотиражки розповідається про нагородження працівників ДВРЗ Подяками від Державної адміністрації залізничного транспорту України з нагоди Дня конституції.
   У некролозі на другій сторінці газети поміщено сумну звістку про смерть ветерана Дарницького вагоноремонтного заводу Зайцевої Людмили Георгіївни - активної, життєрадісної і доброзичливої людини, досвідченого фахівця, раціоналізатора.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод", "Дарницький вагоноремонтник" та "Спорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):