Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У День залізничника згадаймо Зайцеву Людмилу Георгіївну

Середа, 04.11.2015 20:55   

Зайцева Людмила Георгіївна    Четверте листопада - День українського залізничника. Життя київської місцевості ДВРЗ завжди було тісно пов'язане з залізницею. Та й сам мікрорайон створювався для працівників Дарницького депо, і лише згодом став селищем Дарницького вагоноремонтного заводу.
   Багато місцевих мешканців - колишніх залізничників чи вагонобудівників - і досі підтримують зв'язок між собою, вболівають за залізничні справи та відмічають визначні залізничні дати.
   На жаль, цього року не буде серед них колишньої працівниці заводу Зайцевої Людмили Георгіївни, яка після тривалої тяжкої хвороби пішла з життя 4 червня 2015 року.
   Народилася Зайцева Л.Г. 11 січня 1940 року в місті Горлівка Донецької області. Після закінчення Ленінградського залізничного інституту багато років працювала на ДВРЗ як інженер-механік вагонного господарства цеху підготовки вагонів. Всього Людмила Георгіївна віддала рідному заводу 47 трудових років. Вела раціоналізаторську роботу, а пізніше успішно справлялася з обов’язками заступника головного технолога та хранителя заводського музею.
   І після виходу на пенсію вона переживала за роботу заводу, регулярно зустрічалася з його керівництвом. Займалася краєзнавчою та іншою громадською діяльністю, зокрема брала участь у роботі Всеукраїнської громадської організації онкоінвалідів та організації "Амазонки".

   Редакція сайту "Ліски" не раз зверталася до Людмили Георгіївни за консультаціями та історичними довідками, завжди отримуючи у відповідь кваліфіковану пораду. Пам'ятатимемо її як доброзичливу людину, надійного товариша і патріота заводу ДВРЗ та місцевості ДВРЗ.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):