Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Заводська багатотиражка N273 за квітень 1964 року

Субота, 08.04.2017 22:13   

Заводська багатотиражка за січень 1966 року Заводська багатотиражка за січень 1966 року
  Перша сторінка багатотиражної газети Дарницького вагоноремонтного заводу №273 від 4 квітня 1964 року в основному присвячена розповіді про комсомольсько-молодіжну зміну цеху ходових частин, яку очолював майстер Олексій Мороз.
   "Зміна майстра Мороза - одна з кращих у цеху по дисципліні, працює ритмічно", - каже заступник начальника цеху т.Тарашевський.
   "Зміну називають комсомольсько-молодіжною, хоча в колективі є і старші за віком товариші. Але хіба не з комсомольським запалом працює крановщиця Тамара Нікітенко! Вона не тільки відмінна виробничниця, а й веде велику громадську роботу, як депутат Київської Ради".
   Наймолодший робітник зміни - практикант ГПТУ Степан Палажченко. - Я мрію скоріше закінчити училище і прийти в цех назавжди, - каже Степан. - Все мені тут подобається: і робота, і люди, що як рідного зустріли тут мене.

   Друга сторінка газети сформована з матеріалів заводського відділення НТО (науково-технічного товариства). В одній із заміток розповідається про малу механізацію ливарного цеху, в інших - про роботу вагоноремонтного цеху та про слюсаря 6-го розряду Володимира Черкасенка.

   "Рожеве павутиння" - п'єсу Якова Мамонтова, написану ним у 1926 році, поставили на сцені заводського Будинку культури учасники драматичного гуртка. Режисер-постановник - М.Маліченко, художнє оформлення - Б.Беліч, музика О.Крицького, диригент О.Радомишельський.



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод", "Дарницький вагоноремонтник" та "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):