Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Творчі колективи та гуртки Центру культури

Середа, 21.08.2013    
Фото ансамблю "Дніпровські зорі" - з ресурсу ВКонтакте.


   Закінчуються літні канікули, і дітей знову чекають не тільки школи, а й різноманітні позашкільні заняття в спортивних секціях, гуртках та творчих колективах. Центр культури та мистецтв Дніпровського району (вул.Алма-Атинська, 109, ДВРЗ) гостинно запрошує до численних ансамблів, студій, театрів, клубів та груп.

Творчі колективи та гуртки Центру культури

   Один з колективів Центру - це ансамбль танцю народів світу "Дніпровські зорі", створений у 2010 році. Його керівник - Дмитро Підвисоцький, телефони: (044)568-7856, (093)624-8640, (063)974-3697. У програмі ансамблю: танці народів світу та сучасні танці. Є декілька груп: малюки (4-5 років), середня група (6-7 років), та старша (8-11 років).


   Про групу гри на гітарі Костянтина Карачуна ми вже розповідали взимку. Наводимо ще один відеофрагмент виступу учасників творчого колективу.


   До речі, автори оголошення чомусь забули про духовий оркестр Центру культури та мистецтв. Скориставшись нагодою, повторимо лінк на короткий відеозапис репетиції музикантів-аматорів.



Доповнення від Володимира Приходька, автора книги "ДВРЗ"

   На фото - учасники гуртків Будинку культури ДВРЗ: драматичного і духового (1950-ті роки). Гуртки 50-х років Гуртки 50-х років


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб", "Діти" та "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):