Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зимові зйомки фільмів на ДВРЗ

Неділя, 29.01.2017 19:24   

   Наскільки сильно зима дошкуляє і набридає в реальності, настільки ж гарно вона виглядає у фільмах. Укриті снігом дахи будинків та дерева, завірюха чи морозна свіжість синього неба - все це напрочуд кінематографічно та романтично.

   Як правило, кіновиробництво у зимовий сезон пригальмовується, або й зовсім зупиняється. Не в останню чергу через те, що буває важко забезпечити комфортні умови для учасників знімальної групи, акторів та масовки, подбати про безперебійну роботу обладнання та створити необхідні умови для зручної роботи знімального майданчика.

   У київській місцевості ДВРЗ зйомки фільмів не припиняються у будь-яку пору року. Буває так, що на одній вулиці знімають ліричний фільм, і в той же час на іншій - документальний серіал. У фотогалереї сайту "Ліски" - зимові зйомки у нашому мікрорайоні, зокрема, чергові епізоди фільму "Вещдок".

   На фото - робота знімальних груп біля лікарні на вулиці Рогозівській, навколо колишнього будинку №1 на вулиці Алма-Атинській та біля гуртожитку на вулиці Інженера Бородіна.



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Фото".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):