Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутат Олександр Міщенко - у прямому ефірі ТРК Київ

Субота, 18.04.2015 06:54   

   Гостем телепрограми "Громадська приймальня" був учора депутат Київської міської ради від округу №26 (Стара Дарниця, ДВРЗ) Олександр Григорович Міщенко. За 40 хвилин ефіру він відповів на декілька запитань телеглядачів, а також розповів про своє бачення багатьох аспектів життєдіяльності столиці України.

   Пенсіонерка зі Святошинського району, яка отримує пенсію 949 грн., поскаржилася, що ще в січні подала заяву на матеріальну допомогу, але й досі її не отримала. Безпосереднього зв'язку з депутатом вона не має, а помічники взагалі перестали брати трубку на її дзвінки.

   Міщенко повідомив, що в 2014 році його приймальнею була надана матеріальна допомога на загальну суму 24 тисячі гривень, максимальна сума допомоги склала 1500 грн., а мінімальна - 500 грн.

   Наступне питання, цього разу від мешканки ДВРЗ, стосувалося нагальної необхідності будівництва другого виїзду з мікрорайону, оскільки зараз весь транспорт іде через старий міст і невідомо, скільки той міст витримає зростаюче навантаження від автомобілів.

   Депутат відповів, що прийнято остаточне рішення про з'єднання новою дорогою вулиці Довбуша з Броварським шосе. Вантажний транспорт, зокрема на митний термінал (вулиця Довбуша), не їхатиме через міст, а потраплятиме туди напряму через нову дорогу. В цьому році буде розроблено проект дороги, а саме будівництво заплановане на 2016 рік. Також Міщенко повідомив, що незабаром на ДВРЗ відбудеться громадське обговорення проекту нової дороги.

   Сайт "Ліски" адресує питання на майбутні слухання: "На думку деяких читачів, нова дорога будується не стільки в інтересах мікрорайону, скільки з метою розвантаження транспортної розв'язки біля метро Чернігівська. Чи потрібна мешканцям ДВРЗ транзитна магістраль з інтенсивним рухом транспорту за маршрутом "Ленінградська площа - Празька - Алма-Атинська - Довбуша - Броварське шосе?"



   Далі у програмі йшла розмова про археологічну знахідку на Поштовій площі, недавній бібліотечний конкурс у Центрі культури на ДВРЗ, медичну реформу, прибудинкові території, перевірку автозаправних станцій (Міщенко - член робочої групи), реконструкцію школи №42, інше.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):