Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кияни скаржаться на сморід від Селтіка

Понеділок, 23.02.2015 19:39   За матеріалами сайту Віктора Хоменка

Лист ГО Об'єднання Православ    До Громадської Організації "Об’єднання Православ" звернулися мешканці будинків по вулицях Новаторів, Люботинській та Калачівській, які поскаржились на їдкий неприємний смердючий запах, що постійно надходить з території підприємства ТОВ "Селтік" по вулиці Алма-Атинській, 8. Триває ця ситуація приблизно з початку 2014 року.

   У свою чергу, Голова ГО "Об’єднання Православ" Віктор Хоменко звернувся з листом до Генерального директора ТОВ "Селтік" Піддубної Зінаїди Григорівни. Він пропонує керівнику підприємства здійснити необхідні заходи для вирішення зазначеної проблеми.

   До речі, в травні 2015 року мешканці будинків по вулиці Новаторів вже зверталися до міської влади з аналогічною скаргою на нестерпний сморід. Результат цього звернення наступний: заявнику "Роз'яснено по суті порушеного питання".

   Що ж саме смердить на території підприємства ТОВ "Селтік" по вулиці Алма-Атинській, 8? Уявлення про роботу розташованого там сміттєсортувального комплексу станом на березень 2013 року можна отримати з публікації сайту "Ліски", в ній же: фото- та відеозвіт про екскурсію на підприємство.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Сергей Соколов  19.10.2015 10:04
Анна, спасибо за комментарий. Для обработки жалоб киевлян работает Контактный центр 1551 (www.1551.gov.ua). Можно обратиться в Днепровскую РДА, а также к местному депутату Киевсовета. Пока что им является Александр Мищенко, его приемная находится на пр.Гагарина, 18, тел. (044)337-05-81.

Anna  17.10.2015 11:08
Подскажите пожалуйста, куда обращаться и писать жалобы? Невозможно открыть окна. Летом воняло мусорными отходами. А сейчас, осенью, каждый вечер воняет гарью от паленой пластмассы.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):