Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кияни скаржаться на сморід від "Ремондісу"

Субота, 21.06.2014 р.  

   На початку вулиці Алма-Атинської в Києві вже декілька років працює сміттєсортувальний майданчик компанії "Ремондіс", яка займається вивезенням та первинною переробкою сміття від багатоквартирних будинків киян, зокрема в місцевостях ДВРЗ та Стара Дарниця (Дніпровський район).
   Трохи більше, ніж рік тому наш сайт опублікував власний звіт про роботу сортувального майданчика, розташованого за адресою: Київ, вул.Алма-Атинська, 8. Саме туди потрапляє так зване сухе сміття (папір, пластик, скло та метал), придатне для подальшої переробки. Для його збору компанія "Ремондіс" тримає біля будинків спеціальні контейнери. Раніше це були спеціальні металеві сітчасті контейнери, а тепер - пластикові з кришками.
   В травні цього року кияни, які мешкають через дорогу від офісу компанії "Ремондіс" (там же знаходиться стоянка сміттєвозів та сортувальний майданчик) поскаржились на сморід. Підготовку відповіді на скаргу покладено на відділ екології Дніпровської райдержадміністрації, датою контролю визначене 11 червня 2014 року. Станом на сьогоднішній день відповідь на сайті контактного центру 1551 поки що відсутня. Текст скарги наведено нижче.

Кияни скаржаться на сморід від "Ремондісу"

   Возле моего дома, буквально через дорогу ( по адресу улица Алма-Атинская, 8) находится мусоро-сортировочный завод, и стоянка автомобилей мусоровозов компании Ремондис. Это не за пределами города, а в оружении жилых домов, где живут люди. Во дворе наших домов даже зимой иногда воздух просто воняет мусором, а сейчас, когда пришла жара вонь от завода распространяется везде: на улице и в квартирах всех окружающих домов, и днем и ночью. Такой воздух не дает нормально проживать в своей квартире, подрывает здоровье наше и наших детей!
   Прошу разъяснить: 1. Санитарные нормы размещения данного завода? 2. На каких основаниях данный завод находится в жилых кварталах? 3. Прошу также принять меры по выводу данного завода в безопасное для население место.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Екологія" та "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):