Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Вийшов черговий номер Комуналки

П'ятниця, 13.02.2015 16:48   

   В номері 23 (січень-лютий 2015 року) газети "Комуналка" розповідається про роботу Громадської організації "Об'єднання Православ", яку очолює мешканець ДВРЗ Віктор Олексійович Хоменко.
   На першій сторінці йдеться про привітання з днем Святого Миколая дітей усіх п’яти дитсадочків у місцевості ДВРЗ: 700, 701, 702, 703 та ДНЗ "Зернятко". З інших публікацій можна дізнатися про допомогу пораненим, які проходять лікування в Київській міській клінічній лікарні №11 (вулиця Рогозівська, 6).
   Одна зі сторінок газети майже повністю присвячена розповіді про наболілі проблеми мешканців будинків №№8А, 8Б по вулиці Азербайджанській та про спроби вирішення цих проблем.

   Довідка. 16-поверхівка №8А по Азербайджанській була збудована в 1985 році, №8Б - в 1987 році, замовником обох будинків виступив завод "Арсенал". У січні 2002 року "Арсенал" передав це житло на баланс КП по УЖГ Дніпровського району (нині – КП "Керуюча дирекція Дніпровського району м.Києва") під гарантію, що завод виконає ряд робіт – ремонт покрівлі та ліфтів, встановлення дверей, вікон, світильників, електролічильників тощо. Та нічого цього "Арсенал" не виконав.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):