Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Допомога пораненим в 11-й лікарні (ДВРЗ)

Четвер, 18.12.2014 16:00   За матеріалами сайту Віктора Хоменка

   В Київській міській клінічній лікарні №11, що по вулиці Рогозівській у мікрорайоні ДВРЗ, проходять реабілітацію воїни української армії, які були поранені в ході російсько-української війни на сході України. Станом їхнього здоров’я, потребами в ліках, засобах особистої гігієни та іншому опікуються місцеві громадські активісти. Крім оголошення, про яке ми писали раніше, і в якому зазначені контактні дані волонтерів, з'являються й інші - суто інформаційні. У них повідомляється про те, що в 11-й лікарні знаходяться поранені, та міститься заклик допомогти їм своєю підтримкою.

Допомога пораненим в 11-й лікарні (ДВРЗ)

   В числі активістів, які допомагають пораненим - Віктор Хоменко, голова громадської організації "Об'єднання "Православ", Ірина Джух та Оксана Тріфонова. Ці люди надають нашим пораненим воїнам - солдатам та офіцерам - всіляку підтримку й допомогу.

Допомога пораненим в 11-й лікарні (ДВРЗ)

   Зокрема, Віктор Хоменко 9-го грудня доставив у лікарняну палату, де проходять реабілітацію старший сержант Юрій, рядовий Олександр та підполковник Валентин, новенький телевізор. А наступного дня Віктор Олексійович з колегами завітали до наших захисників вдруге - з телевізійною антеною, щоб вояки не були обмежені в отримуваній інформації.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Оголошення".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):