Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

"Православ" поздоровив дітей в усіх садочках ДВРЗ

Субота, 27.12.2014 21:00   За матеріалами, надісланими Громадським об’єднанням "Православ"

   В день Святого Миколая активісти Громадського об’єднання "Православ" на чолі з Віктором Хоменком привітали дітей усіх п’яти дитсадочків у місцевості ДВРЗ: 700, 701, 702, 703 та ДНЗ "Зернятко". Дорослі гості принесли подарунки для малят ясельної, молодшої та середньої груп.

Ресторан авторских десертов Жоржъ Эклеръ

   Іграшки, подаровані Святим Миколаєм - це виготовлені з екологічно чистої деревини яскраво розфарбовані елементи для складання різноманітних фігур - пірамідок, казкових героїв, іграшкових меблів тощо. Діти з радістю прийняли подарунки і з задоволення почали гратися ними.
   Працівники ж дитячих закладів стурбовані зниженням престижу професії працівника дошкільного закладу, зменшенням державного фінансування потреб дитячих садочків, що лягає в результаті фінансовим тягарем на батьків.

Ресторан авторских десертов Жоржъ Эклеръ

   В кінці статті її автор журналіст Ігор Рудич робить наступні висновки:
   "З року в рік громада мікрорайону ДВРЗ і Стара Дарниця обирає депутатів до представницьких органів – до Київської міської ради та Верховної Ради України. Але результат для громади мікрорайону – невтішний. ДВРЗ і Стара Дарниця пасуть задніх у рейтингах міського розвитку.
   Проблеми накопичуються з року в рік і не вирішуються. Депутати обираються і забувають про людей. Їх ніхто не може запитати щодо бездіяльності або заподіяної шкоди. Вони – реально непідзвітні.
   То може варто наступного разу обрати гідну людину, яку знає громада, яка родом з мікрорайону ДВРЗ і Стара Дарниця, людину, яка весь час прожила на ДВРЗ, і яка відома своїми конкретними добрими справами у рідному мікрорайоні?"


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):