Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Звіт депутата Міщенка за 2014 рік

Неділя, 11.01.2015 13:13   Звіт надіслано з приймальні О.Міщенка

   Депутат Київської міської ради Олександр Міщенко, обраний у травні минулого року від мікрорайонів Стара Дарниця та ДВРЗ, оприлюднив звіт про свою депутатську роботу протягом 2014 року. Складається він з декількох розділів: "Діяльність у Київраді", "Депутатські кошти", "Допомога бійцям АТО" та "Добрі справи за власний кошт".

   Серед перелічених депутатських справ важко виділити головні чи другорядні, тому що всі вони по-своєму важливі. Наприклад, за рядком "Відновлено освітлення за адресою: вул.Алма-Атинська, 89Б..." стоїть багаторічна боротьба мешканців цього будинку навколо трьох дерев'яних стовпів з ліхтарями, які раніше перебували на балансі Дарницького вагоноремонтного заводу, а згодом виявилися нічийними, через що в дворі було темно.
   А за рядком "Передплачено періодичні видання для бібліотек округу" - вирішення проблеми надходження до читачів свіжих газет та журналів. Без цієї допомоги бібліотекарі мусили б передплачувати періодику за власні кошти, тому що централізоване фінансування з цього питання - відсутнє.
   Стосовно ще однієї справи - благодійного ярмарку в парку Гродненському - редакція сайту "Ліски" не тільки написала про нього, а й подарувала його організаторам дві власноручно розписані петриківкою тарілки.

   Завершується звіт словами: "Чекаю вас у своїй приймальні. Адреса приймальні: пр.Гагаріна, 18. Телефон: (044)337-0581. Особистий прийом: кожної середи з 15.00 до останнього виборця. Facebook: Громадська приймальня Олександра Міщенка".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Гостья  23.01.2015 20:53
Олег,есть люди которым не нужен пиар, в отличии от вашего друга! Они доказывают словом и делом,что и делает Мищенко.Я,как житель ДВРЗ,очень рада,что наш район наконец-то расцветет!

Ольга  15.01.2015 19:08
Олег, простите, раз Вы такой осведомленный, что расписываетесь за весь район, может, подскажете: в чем заслуга "бывшего депутата" для улицы Пражской? К кому, когда и сколько раз он обращался, чтобы "выбить" деньги для этого ремонта?..

Олег  11.01.2015 21:03
Отличный пиар на чужих заслугах. Дорогу он сделал на Пражской, все знают что это заслуга бывшего депутата.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):