Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Фільм, присвячений 60-річчю Центру культури (ДВРЗ)

Субота, 10.01.2015 11:10   

   Одна з визначних пам'яток київської місцевості ДВРЗ - Центр культури та мистецтв Дніпровського району, в минулому - Будинок культури Дарницького вагоноремонтного заводу. Всього двоповерховий будинок налічує понад 50 приміщень. Головні з них - це зал для глядачів на 720 місць на першому поверсі, малий зал на 140 місць на другому поверсі та спортзал. У будинку розміщені бібліотека, кімнати для гуртків, кабінет громадських організацій та різні підсобні приміщення.
   Прив'язку будівлі до місцевості кандидат архітектури Лєбедєв описав у 1954 році так: "Постановка будинку Палацу культури на основній магістралі, проти прилеглого під прямим кутом невеликого проспекту, дала змогу створити композиційно стрункий об'єм, що добре оглядається з усіх боків. Його головний фасад виходить на основну магістраль і замикає собою перспективу утопаючого в зелені проспекту, який веде до споруджуваного будинку заводської контори".
   Про те, яким цікавим та насиченим життям живе сьогодні Центр культури та мистецтв Дніпровського району, можна дізнатися, переглянувши відеофільм, відзнятий влітку минулого року на честь 60-річчя Центру культури. Голос за кадром належить Вел Сініциній.




   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Всегда  11.01.2015 08:30
Спасибо!!! Очень интересно.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):