Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кліп за ідеєю Вел Сініциної (Центр культури на ДВРЗ)

Неділя, 21.12.2014 12:39   

   В минулому місяці відбулася прем'єра кліпу, авторами якого є шанувальники української музичної групи Mad Heads XL. Відео на пісню «Україна це ми» було знято за дві з половиною години.
   Відеоролик на ремікс пісні «Україна це ми» зроблений у форматі єдиного динамічного кадру, в якому один за одним з'являються десятки різних людей. Кожен з них співає один або декілька рядків з пісні і передає після цього «естафету» наступному учаснику. В кліпі знявся також соліст Mad Heads XL Вадим Красноокий. «Ось що може зробити за дві години група незнайомих між собою людей, коли є ентузіазм і творча атмосфера», - прокоментували вихід кліпу музиканти групи на своїй сторінці у Фейсбуці. Серед партнерів проекту - «Арт-пікнік Слави Фролової» (ВДНХ), на території якого проходили зйомки.



   Відеокліп вийшов напрочуд добрим - він пропагує мир і любов між людьми. Це не дивно, адже головним автором його ідеї є режисер Вел Сініцина, знайома читачам нашого сайту за публікацією "Ослики Вел Синицыной дарят людям радость и оптимизм". Про зйомки чудової пісні гурту Mad Heads XL ми писали в замітці "Гурт Mad Heads на ДВРЗ. Пісня світла". Нижче - цей відеокліп.



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):