Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Перша веселка

Вівторок, 06.05.2014    

   Вчора один з читачів сайту "Ліски" надіслав до редакції чудове фото, назвавши його "Первая радуга". Краєвид місцевості ДВРЗ - колишнього заводського селища на сході Києва - відзнято, ймовірно, з будинків на Бакалії. На першому плані - приватні будинки по вулицях Алма-Атинській (до 1973 року - Дарницьке шосе), Шляховиків (колишні назви - Нова, Шосе ДВРЗ) та Сеноманській (до 1957 року - 614-а Нова).
   За приватним сектором - група з трьох нових будинків по вулиці Сергія Лазо, біля лівого краю знімка - також новий будинок на початку вулиці Рогозівської. В центрі знімка - водонапірна вежа Дарницького вагоноремонтного заводу, правіше від неї - будівля заводоуправління та два заводські димарі. І вежа, і димарі розташовані поблизу кінцевої трамвайної зупинки на ДВРЗ, яка так і називається - "ДВРЗ".

Перша веселка

   Великий розмір фото дозволяє роздивитись школу №103 (ближче від димарів, на межі приватного сектора), сині куполи храму святого Пантелеймона в парку Сосновому біля Центру культури Дніпровського району, трамвай та маршрутку на вулиці Алма-Атинській. На горизонті - будинки міста Бровари.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Фото" та "Пишуть читачі".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):