Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Концерти в колишньому Палаці культури ДВРЗ

П'ятниця, 27.12.2013    Фото з сайту Київської міської організації Партії регіонів.

Концерт до дня святого Миколая    В Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул.Алма-Атинська, 109, ДВРЗ) щотижня проходять різноманітні культурні заходи. Так, з нагоди святкування дня Святого Миколая 18 грудня 2013 року відбувся концерт.
   Як ми й повідомляли раніше, імпровізованою сценою для концерту стали сходи Центру культури, а просторим залом для глядачів - площа перед будівлею.

   Концерт до дня святого Миколая Маленьких глядачів та їхніх батьків поздоровили зі святом депутат Київської міської ради (фракція Партії регіонів) Павло Тесленко, директор Центру культури Світлана Миколаївна Яковчук, а також учасники місцевих творчих колективів - хору "Дубрава" та вокального гурту "Смайл проджект" (керівники Ярослав Петрик та Аліна Ворошиловська).

   Самодіяльні артисти виступили на високому рівні і заслужили численні аплодисменти глядачів. Шкода лише, що й перший, і другий колективи - це виключно жінки та дівчата. Адже хочеться почути й чоловічі голоси! На жаль, немає тепер у колишньому Палаці культури ДВРЗ гурту бандуристів, про який згадує в книзі "ДВРЗ" її автор Володимир Приходько.

Хор

   Не виступає на його сцені й зведений хор всіх цехів Дарницького вагоноремонтного заводу - дивіться фото. На звороті фотографії написано: "Смотр художественной самодеятельности. Хор под управлением Д.Козачкова, концертмейстер Гора Е.К. 1961 год."


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):