Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Оренда підвалів у будинках Дніпровського району

Середа, 25.12.2013    

   З вересня 2013 року в Дніпровській районній державній адміністрації функціонує відділ, який веде питання промисловості, підприємництва та регуляторної політики. Його працівники насамперед дбають про інформаційну складову цієї роботи.
   Так, з метою інформаційно-консультативної підтримки суб’єктів малого й середнього підприємництва на офіційному веб-сайті Дніпровської РДА започатковано під окремим банером розділ «Підприємництво», в якому, зокрема, підтримуються рубрики «Об’яви, новини», «Інвестиційні пропозиції», «ДПІ інформує».
   Також оприлюднено перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Києва по району, які можуть бути надані в оренду, розміщено інформацію про підрозділи, які задіяні в цій роботі.
   На думку керівників райдержадміністрації, бізнес-майбутнє Дніпровського району – це не МАФи біля зупинок транспорту й пішохідних доріжок, а цивілізовані офіси й робочі місця, зокрема, й на перших поверхах будинків. Саме цей напрямок повинен працювати для наповнення бюджету, достойної зарплати і соцзахисту.

   Наводимо перелік підвальних та напівпідвальних приміщень у будинках Дніпровського району, які здаються в оренду для суб'єктів малого й середнього підприємництва. У загальному списку є й декілька будинків мікрорайону ДВРЗ - колишнього селища Дарницького вагоноремонтного заводу.
   Про будинок №103/1 можна прочитати в публікації "Історія в фотографіях. Історія в віршах", а про №107/2 - в публікації "Будинок заводської еліти"


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Економіка".


Вам була корисна ця стаття?

Житель ДВРЗ  27.12.2013 15:34
Пропустили подвал на Рогозовской,1 . Но мне кажется жителям этих домов особо не позавидуешь. Особенно если в подвале откроется маленький столярный цех. Жизнь покажет. По А-А, 107 в полуподвале чего только не было.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):