Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Магазини МТС почали прийом старих батарейок на утилізацію

П'ятниця, 15.11.2013  

   Два дні тому оператор мобільного зв'язку МТС розіслав абонентам СМС-повідомлення наступного змісту: "Будь ласка, не викидайте старі батарейки зі звичайним сміттям. Вони токсичні та небезпечні. Приносьте їх у найближчий магазин МТС."
   Відомо, що меморандум про співпрацю стосовно утилізації використаних батарейок між МТС і Міністерством екології та природних ресурсів України було підписано ще в квітні, однак після його підписання компанія МТС взяла паузу і не стала негайно встановлювати в своїх салонах контейнери.
   Як повідомила прес-служба компанії у відповідь на лист редакції нашого сайту, пауза була необхідна для проведення екологічної експертизи на підприємстві, яке безпосередньо займатиметься утилізацією зібраних батарейок.
   Схоже, що експертиза завершилась успішно. Як можна побачити на фото з київського Пасажу, контейнер у цьому магазині МТС дійсно встановлено. Компанія запевняє: "Жодна батарейка з цих контейнерів не забруднить довкілля і не завдасть шкоди нашій природі та нашому здоров’ю. Всі зібрані відходи будуть утилізовані відповідно до європейських екологічних стандартів."

   Тим часом сайт "Ліски" продовжує збирати відпрацьовані батарейки та акумулятори ємністю до 7 ампер/годин у встановлені нами 12 контейнерів. Останній звіт від 9 вересня 2013 року можна продивитись тут.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):