Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Замість "Вікторят" - відкрита репетиція/концерт

Субота, 19.01.2013    

   На початку 2013 року в Києві розпочався соціально-культурний проект «Крок до мистецтва: заклади культури районів для киян», розрахований у першу чергу на киян, які з різних причин обмежені в пересуванні містом, або людей старшого покоління, для яких відвідати будинок культури поруч із домом набагато простіше, ніж долучитися до масового свята або концерту в центрі столиці.
   У рамках проекту в п'ятницю, 18 січня, в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району, що за адресою вул.Алма-Атинська, 109 (колишній клуб ДВРЗ) повинна була відбутися концертна програма за участю театру пісні «Вікторята».

   Сталося так, що частина юних артистів захворіла, тому концерт "Вікторят" довелось терміново замінити на відкриту репетицію-концерт вихованців Костянтина Карачуна - відомого гітарного майстра-реставратора, відмінного музиканта й талановитого педагога, керівника гуртка гри на гітарі (ДВРЗ).

   Глядачі від такої заміни не постраждали, а частина з них, схоже прийшли спеціально послухати саме гру на гітарах. Все ж дехто з глядачів-пенсіонерів, не витримавши гучного звукового супроводу, залишив концерт ще до його закінчення, проте решта - дивились та слухали з задоволенням.

   Бажаємо діткам з театру пісні "Вікторята" якнайшвидшого одужання, а читачів сайту запрошуємо на безплатні щомісячні концерти в клубі ДВРЗ в рамках проекту «Крок до мистецтва: заклади культури районів для киян».
   Найближчий з них відбудеться 15 лютого о 19:00 – концерт до Дня Святого Валентина «На крилах любові» за участі колективу «МК-СТУДІЯ».



Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):