Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

За провали в роботі... нагороджують?

За провали в роботі... нагороджують?!

Неділя, 16.06.2013    За матеріалами сайту Дніпровської РДА

За провали в роботі... нагороджують?!    За активну участь у здійсненні невідкладних заходів з подолання безпрецедентних снігопадів та повені в місті Києві в березні-квітні цього року голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Кравченко, його перший заступник Ольга Дейнега та заступник директора департаменту – начальник управління енергоефективності департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА В’ячеслав Лісовик вручили 40 комунальникам-дніпровчанам подяки від імені голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова.

   Серед нагороджених – головний механік автогосподарства КП по УЖГ А. Акімов, двірники районних ЖРЕ0 С. Булах, В. Березанська, В. Бурема, С. Ісаєнко, директор КП по УЖГ району Т. Кононенко, механізатор автогосподарства В. Мостиський, слюсар-сантехнік В. Тищенко, начальники ЖРЕО В. Сивак, В. Сенчишен, головний інженер КП по УЖГ В. Столяр та багато інших.
За провали в роботі... нагороджують?!
   Керівники району та представник профільного департаменту щиро подякували комунальникам за самовіддану працю, особливо підкреслили, що саме завдяки їхнім зусиллям, багатоденній праці було відновлено життєзабезпечення районної комунальної інфраструктури. А отже – фактично ожила й столиця.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):