Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Де буде новий гіпермаркет ДВРЗ? Якщо буде...

Неділя, 02.06.2013    

Наприкінці квітня читачі сайту Татьяна та Ірина запитували:
   Добрый день. Я живу на ДВРЗ с 2005 года. У нас на ДВРЗ нет нормального супермаркета, только одна Фора, и то там цены не самые лучшие. Когда у нас на ДВРЗ построят нормальный супермаркет? С маленьким ребенком не поездишь в магазин за продуктами. Пожалуйста, скажите достоверную информацию. Ожидает ли нас такое счастье, как открытие гипермаркета, но только не Фора.
  Поддерживаю Татьяну. Хотелось бы знать, будет ли на ДВРЗ супермаркет с более широким ассортиментом товаров, чем в "Форе"?


   Проблема з нестачею на ДВРЗ магазинів не нова, але останнім часом вона ще більше загострюється як вводом в експлуатацію нових житлових будинків, так і закриттям на ремонт одного з магазинів мережі "Фора".

Де буде новий гіпермаркет ДВРЗ? Де буде новий гіпермаркет ДВРЗ? Де буде новий гіпермаркет ДВРЗ?

   На сьогоднішній день достовірна інформація про відкриття нових магазинів на ДВРЗ відсутня. Найбільш реальний проект - будівництво гіпермаркету за адресою: вул.Алма-Атинська, 37-39. Однак і тут слід розуміти, що це інвестиційний, а не бюджетний проект. Тобто, якщо знайдеться інвестор, який придбає земельну ділянку з таким цільовим призначенням та приступить до будівництва - гіпермаркет буде. А не знайдеться - не буде.
   Разом з тим, стало відомим конкретне розташування земельної ділянки, на якій буде споруджено гіпотетичний гіпермаркет (див. схеми вгорі). Це зелена зона перед мостом ДВРЗ з правого боку, поряд із футбольним майданчиком. Найближча зупинка громадського транспорту - "Укроптбакалія".


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Пишуть читачі" та "Магазини".


Вам була корисна ця стаття?

Житель ДВРЗ  03.06.2013 09:16
Хужего места, наверное, и предложить не вожможно. На окраине и без близких остановок транспорта. А от "Бакалеи" попробуйте дойти, когда там стоят фуры. А для жителей настоящих Лысок вообще класс: вроде магазин рядом, а добраться не возможно - Ж-д рельсы и под вагоны. А маленькое футбольное поле можно и песком засыпать, чтобы не было болота. как в этом (2013) году.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):