Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новобудови ДВРЗ. На Бакалії буде гіпермаркет

Вівторок, 18.09.2012    
Новобудови ДВРЗ. На Бакалії буде гіпермаркет

   Щороку в місцевості ДВРЗ, що на східній околиці Києва, вводяться в експлуатацію нові будинки. Після забудови кварталу біля Сеноманського провулку (шість житлових будинків і дитячий садок "Зернятко") будівельники перейшли далі на схід - звели будинки на Рогозівській, 1А та Алма-Атинській, 109Б.
   Одночасно заклали три будинки по вулиці Сергія Лазо (будівництво закінчується) і швидко побудували два невеликих будинки знову в районі Сеноманського провулку.


Новобудови ДВРЗ. На Бакалії буде гіпермаркет Новобудови ДВРЗ. На Бакалії буде гіпермаркет    Оскільки ДВРЗ з усіх боків оточений залізничними коліями та лісом, все це - "ущілювальна" забудова на вільних місцях, а більшість новобудов - багатоквартирні житлові будинки.

   Якщо буде виконано розпорядження КМДА №1504 від 29 серпня 2012 року, в районі трамвайної зупинки "Укроптбакалія" з'явиться торговельний гіпермаркет з продажу продовольчих та непродовольчих товарів.

   В документі зазначена адреса майбутнього гіпермаркету: вул.Алма-Атинська, 37-39 (зараз там адміністративно-господарські будівлі). Сподіватимемось, що заплановане будівництво не зачепить клаптиків колишнього лісу, які радують місцевих мешканців.

   З інших інвестиційних проектів Дніпровського району, запланованих у розпорядженні, заслуговує на увагу критий перехід між станцією метро "Лівобережна" і однойменною платформою міської електрички (зараз там доріжка з розмальованим графітчиками парканом). До речі, варто було б побудувати також перехід від міської електрички на іншу сторону - до будинків Соцмістечка.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Земля" та "Ліс".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):