Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Спортивні заходи в Дніпровському районі до Дня Перемоги

Неділя, 05.05.2013    

   У Дніпровському районі столиці в травні 2013 року відбудеться низка спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів, присвячених Дню Перемоги.
   Так, 6 травня в спортзалі СК "Рубін" (вул. Серафимовича, 11, початок об 11.00) проходитиме відкрита першість Дніпровського району з боксу серед школярів та молоді.
   Також 6 травня, о 14.00 у парку культури та відпочинку "Гідропарк" відбудеться відкрита першість Дніпровського району з кросу та плавання серед членів спортивного клубу зимового плавання та загартування "Нептун".
   На стадіоні "Дніпровець" (ДВРЗ, вул.Алма-Атинська, 60) 8 травня о 14.00 відбудеться легкоатлетична естафета з мініфутболу (8Х50м) серед збірних команд середніх загальноосвітніх шкіл Дніпровського району.

Спортивні заходи в Дніпровському районі до Дня Перемоги    Головна спортивна подія травневих свят - традиційна товариська зустріч з футболу між командами ветеранів "Динамо" (Київ) та "Локомотив" (ДВРЗ) - відбудеться 8 травня о 17.00 на цьому ж стадіоні. Матч присвячено Дню вшанування пам’яті тренерів Єрохіна В.М. та Царенка О.С.
  Пропонуємо ознайомитись із заміткою інструктора фізкультури Дарницького вагоноремонтного заводу О. Царенка. Замітку було надруковано в номері 14(274) заводської багатотиражної газети "Дарницький вагоноремонтник" від 11 квітня 1964 року.
   У замітці розповідається про першість Києва з волейболу, в якому заводська команда після чотирьох турів займала перше місце. У змаганні на першість Київської райради з класичної боротьби заводські спортсмени завоювали друге місце. Інструктор Царенко відзначив таких борців: Ващенко, Підпомога, Остапчук, Єфремов, Фаль, Сібільов. Крім того, йшлося про першість заводу ДВРЗ з шахів та змагання з настільного тенісу.

   На фото внизу - момент минулорічного матчу ветеранів. Анонс матчу та архівне фото Володимира Микитовича Єрохіна можна подивитись в іншій публікації сайту "Ліски".

Спортивні заходи в Дніпровському районі до Дня Перемоги

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Спорт", "Історія Києва" та "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):