Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Футбол: "Динамо" (Київ) - "Локомотив" (ДВРЗ)

Середа, 02.05.2012    

Товариський матч на ДВРЗ    Наступного вівторка, 8 травня 2012 року, о 17.00 на стадіоні "Дніпровець-ДВРЗ", (вул.Алма-Атинська, 60), відбудеться товариська зустріч з футболу між командами ветеранів "Динамо" (Київ) та "Локомотив" (ДВРЗ). Матч присвячено Дню вшанування пам’яті футболіста Єрохіна В.М. та тренера Царенка О.С.
   Такі матчі вже стали щорічною традицією, на фото зліва - одна з попередніх зустрічей на стадіоні "Дніпровець". На передньому плані в центрі - футболісти команди ветеранів київського "Динамо" Олег Саленко, Андрій Баль та Володимир Безсонов. Фото взято з форуму про ДВРЗ.
   До речі, на стадіоні ДВРЗ у свій час тренувались Володимир Мунтян, Анатолій Дем'яненко та Олексій Михайличенко.

Володимир Єрохін Володимир Микитович Єрохін (на фото - в центрі, або четвертий справа) народився 10 квітня 1930 року в Москві. За час строкової служби в армії грав у декількох командах, у тому числі в мукачівському "Динамо", звідки й перейшов до команди "Динамо" (Київ). У перших сезонах виступав переважно за дублюючий склад "Динамо", а з 1955 року закріпився в основі команди.
  В 1958 році Володимира Єрохіна, на той час основного захисника київського "Динамо", запросили до збірної СРСР, яка вперше приймала участь в чемпіонаті світу, що проходив у Швеції. Крім Єрохіна, з українських команд було запрошено також його одноклубника Юрія Войнова та вихованця криворізького футболу Володимира Маслаченка - голкіпера "Локомотива".

Пеле, 1958 рік    Чемпіоном світу з футболу тоді вперше стала збірна Бразилії, ось її склад: Жільмар, Джалма Сантос, Белліні (к), Орландо, Нільтон Сантос, Зіто, Діді, Гаррінча, Вава, Пеле, Загало. На фото - 17-річний Едсон Арантес ду Насіменто (Пеле).
   Найбільш успішним для Єрохіна був сезон 1961 року, коли "Динамо" вперше в історії стало чемпіоном СРСР. Згодом футболіст перейшов до тернопільського "Авангарду", а ще через три роки - "повісив бутси на цвях".
   З 1991 року і до самої смерті Володимир Єрохін працював на посаді адміністратора команди ветеранів київського "Динамо", виходив і сам на футбольне поле. 6 жовтня 1996 року Володимира Микитовича Єрохіна не стало.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Спорт" та "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):