Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Футбол на ДВРЗ: матч ветеранів

Середа, 09.05.2012    

Стадіон ДВРЗ, футбольна афіша    Вчора, 8 травня 2012 року, з 17 до 18 години на стадіоні "Дніпровець" (ДВРЗ, Київ) проходив анонсований раніше товариський матч із футболу між командами ветеранів "Динамо" (Київ) та СК Олега Блохіна. У складі динамівців на поле вийшли Валерій Самохін (воротар), Володимир Лозинський (№5), Олександр Бойко (№17), Володимир Трошкін (№6, капітан команди), Володимир Безсонов (№3), Олег Саленко (№9), Юрій Дмитрулін (№7), Віталій Косовський (№10) та інші футболісти. Матч було присвячено Дню вшанування пам’яті футболіста Єрохіна В.М. та тренера Царенка О.С. Не дивлячись на сильний дощ, особливо в другому таймі, традиційний матч вийшов бойовим і видовищним.

   Перед початком матчу коментатор нагадав, що стадіон "Дніпровець" відкрито в 1953 році як заводську спортивну споруду. На матч відкриття одну з команд вивів на поле начальник цеху Дарницького вагоноремонтного заводу. До речі, в радянські часи в Києві було більше сотні подібних стадіонів, а зараз їх залишилось лише 15. Решта пішли під забудову...

   Спочатку на передматчеву розминку вийшла новостворена команда, яка проводила свій перший матч - спортивний клуб (СК) Олега Блохіна. В складі команди - завідувачі кафедр, викладачі та декілька гравців "Локомотиву" (ДВРЗ). Згодом на поле вийшли київські динамівці. Разом з юними футболістами (очевидно, вихованцями ДЮСШ-21) гравці обох команд підійшли до центральної трибуни стадіону.

   Після гімну України, досить довгих (незадоволені глядачі почали свист) урочистих промов та вручення подарунків матч розпочався. Номінальним господарям поля динамівцям Києва протистояв СК Олега Блохіна. Після першої ж атаки - проходу правим флангом - гості відкрили рахунок, а незабаром подвоїли його. Динамівці кинулись відігруватись і незабаром зрівняли рахунок.

   В перерві футболісти в роздягальню не повертались і перебували в кутку поля, як це звичайно буває перед додатковими таймами або перед серіями пенальті. Знамениті гравці не відмовлялись фотографуватись із глядачами та роздавати автографи.

   У другому таймі команди обмінялись голами, остаточний рахунок зустрічі - 3:3. Польові гравці порадували глядачів швидкими атаками і вправним дриблінгом, воротарі - непоганими сейвами. Було чимало ударів по воротах, одного разу динамівців врятувала від голу перекладина. Гра була рівною і коректною, за весь матч призначено лише один штрафний удар. Уболівальники, серед яких було багато дітей, однаково гаряче підтримували футболістів обох команд.

   Зважаючи на солідний вік гравців - декільком з них вже виповнилось по 65 років - час матчу був скорочений, і в 18 годин гра закінчилась. Глядачі подякували футболістам за гру, яку не змогла зіпсувати навіть сильна злива наприкінці матчу.

   З нетерпінням чекатимемо матчу наступного року!


Фотогалерея футбольного матчу ветеранів



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Спорт", "Історія Києва" та "Фото".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):