Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ЖРЕО-415 (ДВРЗ) ремонтує під'їзди

Понеділок, 15.04.2013    

   З березня 2013 року в будинках №№39-41 по вул.Алма-Атинській проводиться частковий ремонт під'їздів, зокрема, фарбуються батареї та штукатуряться стіни на перших поверхах. На фото видно, як виконуються роботи по відновленню штукатурки на пандусах біля під'їздів будинку №39А. На іншому фото - визначення об'єму ремонтних робіт на стінах під'їзду будинку №39Д.
   Нагадаємо, що багатоквартирні будинки в місцевості ДВРЗ обслуговує Житлова ремонтно-експлуатаційна організація №415 (ЖРЕО-415). Ця організація підпорядковується Комунальному підприємству по утриманню житлового господарства Дніпровського району м.Києва, а послуги з утримання будинків та прибудинкових територій надає на підставі договорів, укладених з фізичними особами - власниками квартир. З наведеного в додатках договорів переліку послуг під зазначені роботи підпадає "Поточний ремонт конструктивних елементів ...будинків та елементів зовнішнього упорядження". Згідно з затвердженим тарифом, за цю послугу мешканці сплачують по 0,77 грн. з кв. метра житлової площі, загальна місячна сума для будинку 39Д складає 5200 грн.
   До речі, хоч у діючих договорах і зазначено, що "офіційне оприлюднення в засобах масової інформації затвердженого тарифу не потребує додаткового повідомлення споживача", механізм зміни тарифів прописаний Наказом №390 Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 року. В ньому передбачено, що при зміні тарифу необхідно враховувати позицію територіальних громад.


ЖРЕО-415 (ДВРЗ) ремонтує під'їзди ЖРЕО-415 (ДВРЗ) ремонтує під'їзди ЖРЕО-415 (ДВРЗ) ремонтує під'їзди ЖРЕО-415 (ДВРЗ) ремонтує під'їзди

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):