Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия"

П'ятниця, 22.03.2013    

   П'ять дитячих та молодіжних театральних колективів у середу, 20 березня 2013 року, в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району по вул.Алма-Атинській, 109 (ДВРЗ) протягом дня демонстрували свої таланти численній публіці в рамках Другого фестивалю "Страна Фантазия".
   Учасники фестивалю порадували глядачів не тільки гарною грою, а й прекрасними костюмами. Весь день коридори Центру культури були заповнені королями, принцами, лицарями та іншими персонажами вистав. Як по-справжньому творчі люди, юні артисти в перервах між репетиціями та виступами не могли не завітати й до бібліотеки №158, розташованої в Центрі культури.
   Пропонуємо невелику підбірку фотографій учасників конкурсу театральних колективів.

Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия" Фотозвіт про фестиваль "Страна Фантазия"

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):